Enhagen Labradoodle

ENHAGENS ZARA & KINGSLANE BIRCH AT SMEDSTORPET

Milky Way Kullen


UNGEFÄRLIG TID FÖR PARNING:
 APRIL-MAJ 2024
FLYTT HEM: AUGUSTI-SEPTEMBER 2024
FÖRVÄNTAD STORLEK: MINI 8-11 KILO 
FÄRG:CREME & RÖD EV. VITA INSLAG. SVARTA OCH BRUNA NOSAR


Platser föranmälan:
1. Enhagen Labradoodle 
2. Fam Eriksson
3. Öppen plats
4. Öppen plats
5. 
Öppen plats

Här kan du göra en intresseanmälan till Zara och Birchs kull>


Lilla, söta Zara måste ha en minst lika liten och söt kille som sig själv om hon ska gå på dejt! 

Zara föddes här hemma hos oss och vi har känt henne hela hennes liv. Hon har redan sedan start varit en kavat liten tjej. Zara är en av våra minsta hundar med sina 8-9 kilo. Zara är en aktiv hund som spenderat mycket tid både i stallet och på golfbanan. 

Zara har ett perfekt litet huvud med små, högt uppsatta öron och vi tror att hon blir en himla fin matchning med Kings Lane Birch från Smedstorpets Labradoodle!

Så här säger Mia som äger Birch; Låt oss få presentera fina lilla Birch, han kommer från Kings Lane Labradoodle som håller till i North Carolina USA. Jag har haft kontakt med Debbie i flera år och väntat på att rätt kille skulle dyka upp, Båda hans föräldrar har fina hälsotester och är sociala med god balans vilket för oss är en avgörande faktor. Jag var och hämtade honom och jag måste säga att han verkligen fyllde mina förväntningar. Han är en glad, rolig och social liten hund med ett stort intresse för oss människor. Han anpassar sig otroligt fint efter vem han möter redan vid ringa ålder. Vi är så glada att han passerat sina hälsotester med bravur och det ska bli så kul att följa hans valpar

Vi tror att Zara löper någon gång mellan Dec-februari men Zara är en unghund och det är svårt att säga exakt när i tiden det blir. 

Färg: Tillsammans kan detta par få i princip alla kulörer från creme till röd, ev. vita inslag. Både bruna och svarta nosar. Vid intresseanmälan till denna kull behöver man vara okej med att det kommer bli olika färger och att det inte är möjligt att välja färg på sin valp, detsamma gäller för tik eller hane. Vi placerar valparna baserat på valpens temperament hos den familj där vi anser den kommer passa bäst in. Allt för er och valparnas skull.

Storlek: 8-10 kilo men det finns inga storleksgarantier Se bilder på Zara här>>


Bilder på Birch och hans tidigare valpar 

Birch från Smedstorpet

Birch med en av sina valpar

 En av Birch tidigare valpkullar

Birch helsyster (Bildlån Sundae_theminidoodle)