Referenser valpfamiljer

Här visar vi referenser från våra fantastiska valpfamiljer
som tidigare köpt en valp av Enhagen Labradoodle.
David Buö, Stockholm - valpen Douglas från Bonnies kull 2023
Efter vårt första möte med Saralynn och Johan från Enhagens Labradoodles fick vi en väldigt bra känsla men vi förstod nog inte riktigt hur bra det skulle bli!Kommunikationen var otroligt bra med uppdateringar och bilder på hur det gick för valparna via messenger och veckovisa emails med tips för oss som kommande hundägare. Vi kände oss väldigt delaktiga och förberedda på vår första tid med valpen.Johan och Saralynn är verkligen två toppen personer med bra värderingar och har varit väldigt hjälpsamma och tillmötesgående med frågor och funderingar.Vi har verkligen uppskattat (och uppskattar fortfarande) allt det arbete Johan och Saralynn har gjort med valparna genom att rumsrenhetsträna, barnträna, bilträna och socialisera. Douglas är en väldigt nyfiken och självsäker valp som älskar att vara med husse och matte, leka i snön och busa med alla sina leksaker. Hela vår upplevelse har känts väldigt trygg och vi kan inte med ord beskriva hur glada vi är över Douglas och att vi fick en så fin valp från Enhagen Labradoodles. Tack!
Mattias Nilsson, Skellefteå - valpen Lily från Bonnies kull 2023
Vi är väldigt glada över att vi hittade uppfödaren Enhagen Labradoodle. Vi har blivit så fint bemötta av Saralynn och Johan som har ett stort engagemang för sina hundar och är noggranna när de väljer vart deras valpar ska få flytta. För oss betyder det mycket att veta att vår valp har fått den bästa starten då den har vistats i hemmiljö och fått en massa kärlek av både vuxna och barn. Allt känns väldigt genomtänkt kring valparnas första tid. Valparna har fått viktig träning kring både olika människor, ljud, åka bil och träning att göra sina behov utomhus. Vi har på nära håll fått följa valparna från födseln via uppdateringar, foton och filmer i en Messengergruppen för alla valpköpare i kullen. Vi har fått mail varje vecka med värdefulla tips på hur vi kan förbereda oss inför hämtning av vår nya familjemedlem, vad som är viktigt att tänka på kring miljöträning, socialiseringsövningar, pälsvård, utrustning, försäkring osv.Vi är tacksamma för att vi har fått förtroendet att ta hand om en av deras valpar, en valp som från första dagen vi hämtade henne är nyfiken, trygg, orädd och social. /Familjen Nilsson
Pia Robson, Västerås - valpen Alba från Belles kull 2023
Enhagen Labradoodle, det finns nog ingen bättre uppfödare. Saralynn och Johan lägger ner ett fantastiskt fint arbete på samtliga valpar. Det underlättar enormt för oss valpköpare att valparna har fått en så bra start. Det hänger bara på oss valpköpare att ta vid det fina arbete de har grundat med. Vi har fått mejl-uppdateringar varje vecka med information om valparnas utveckling samt tips på allt från skötsel av päls och klor till matning och vad man ska träna på under den viktigaste socialiseringsperioden. Vi har även fortsatt att få bra tips vartefter och får bolla hur många frågor som helst. De finns alltid redo att svara på alla valpköpares olika funderingar. Är ni själva seriösa och letar efter en seriös uppfödare så har ni kommit rätt. Ett stort Tack till bästa Saralynn och Johan
Ethel Broman, Umeå - valpen Kane från Bonnies kull 2023
Vi är så glada och nöjda över att vi valde Enhagen Labradoodle! Ni är så omtänksamma och genuina människor och uppfödare!Vi uppskattar allt från att det verkligen känts som om ni bryr er om vart valparna hamnar till omtanken och allt arbete ni lägger ned på valparna deras första 8 veckor. Det har också varit så fint att få följa valparnas utveckling på ”nära håll” genom att ni varje dag lagt ut bilder, små filmklipp och texter till oss valpköpare. Vi har också fått hjälpsamma veckobrev som underlättat förberedelsen för oss och inte minst helt fantastiska foton (studio-klass!) att spara och minnas till - Saralynn du är en stjärna på fotograferingen också! Avtal och villkor har varit tydliga. Ni har helt enkelt skapat trygghet för oss som valpköpare! Vi har nu fått välkomna en valp som upplevs trygg och stabil, som är så gott som rumsren, sover hela natten och som är mycket tålig för olika ljud och ”stök” runt omkring. Vi är så tacksamma över att ha fått förtroendet att ta hand om Enhagens Arvid aka Kane. Tack!
Gunhild Magnusson, Stockholm - valpen Nellie från Belles kull 2024
Vi rekommenderar varmt Enhagen Labradoodle. Man får inte bara massa tips och råd inför valpen anländer utan det fortsätter även efter. Friska och trygga Australian Labradoodle är vad du kan förvänta dig. Vi har känt oss så trygga genom hela processen. Vår lilla Nellie är en trygg och nyfiken valp som fick en jättebra start hos Saralynn och Johan. Tack för allt!
Johanna Brännvall, Uppsala - valpen Benjamin från Belles kull 2023
Vi rekommenderar verkligen Enhagen labradoodle! Vi är otroligt nöjda över bemötandet, kommunikationen och arbetet som SaraLynn och Johan lagt ner. Vi har fått hem en trygg, orädd och mysig krabat. Som redan från dag 1 mer eller mindre vart pottränad. Sover hela natten, visar när han vill gå ut och överöser familjen med kärlek. SaraLynn och Johan har förberett arbete för oss, där vi bara tar vid. Åka bil, kissa ute, höga ljud, dammsugare för att nämna några saker. Utöver allt det arbetet, fick vi även ett Mail över personlighet. Vad vi ska tänka på och hur han är som individ innan han flyttade hem till oss.
Lena Ekblom, Stockholm - valpen Smilla från Belles kull 2024
Nu har det gått två veckor sedan vi fick hem vår älskade Smilla (Chiara hos Enhagen).Känns som om hon alltid funnits hos oss.Hon är precis så cool och trygg som hon beskrivits efter tempramentstestet.Älskar när det kommer besök. Skäller aldrig när det knackar på dörren.Idag när vi hade besök så la hon sitt huvud på vår väns fot och somnade.Hon kan verkligen koppla av.Inget problem med mat.Funkar jättebra att klippa klor och päls mellan trampdynor.Sover bra på natten.En sådan här trygg underbar hund är bara otroligt härligt att ha.Vi har haft hund i 22 år, så vi har att jämföra med.Allt detta beror så klart på Saralynn och Johans otroliga arbete från tankar om vilka hundar som ska paras, skötseln och träning av valparna( rumsrenträning, vänjas vid ljud och olika åldrar på barn mm) och inte minst allt arbete med att para ihop rätt familj med rätt valp.Att dessutom få följa valparna från parning, ultraljud och veckobrev med foton i stort sett varje dag.En bättre uppfödare än Enhagen går nog inte att hitta.Stort tack Saralynn och Johan för att ni valde oss som ”valpägare” till Smilla.
Karin Bjurström, Stockholm - valpen Totte från Bonnies kull 2023
Alla ni som längtar efter en ALD, australiensisk Labradoodle,vill jag varmt rekommendera Enhagens Labradoodle i Västerås. Så glad att jag hittade hem till dem. Trots att jag var sent ute,fick jag möjlighet att anmäla mitt intresse. De vill att köparen har förutsättningar för att ge deras hundar bästa möjliga hem. När man anmält sitt intresse, och det känns bra för Saralynn och Johan, får man återkoppling på Messenger och mejl. Vi får följa valparna utveckling från födsel till det är dags att ta med sig en liten valp hem. Saralynn och Johan är så kärleksfulla och måna om hundarna. De har krattat manegen för oss, och vi får skörda frukterna av deras arbete. Nu har jag en 9 veckors kille som är så otroligt trygg, självsäker,lättlärd, lekfull och nyfiken , och är så lugn i alla sammanhang, Bor i storstad, med allt vad det innebär, livet är härligt trots buller och bång, så följsam och kommer skuttande när jag ropar. Inte nog med det, via Messenger lär vi oss känna varandra vi som fått valpar från deras kull, beskriver för varandra hur det går för oss och valparna och får feedback.
Laila Johansson, Västerås - valpen Teddy från Bonnies kull 2023
Hej! Du frågar hur det har känts. Det har känts helt otroligt, så många valpköp som vi varit med om, så har vi aldrig varit med om nåt liknande. Vi har skrytit över er, till våra vänner och berättat om alla bilder och veckobrev vi fått från er osv osv. Alla har reagerat lika, vilket otroligt jobb dom lägger ner, vilken toppenkennel, har alla sagtAtt få följa alla valpars resa från nyfödda till det är dags att hämta, har varit fantastiskt.Det första man gjorde på morgonen var att kolla i mobilen, om där skulle stå nåt, eller finnas några bilder. Man blev bortskämd…….. Allt fungerar mycket bra, tack vare att dom fått gått en tidig ”skola” hos er. Och vi är mycket tacksamma till den mentala testen som gjordes hos Mia som gett oss verktyg hur vi ska hantera vissa situationer. Teddy är ju en mycket livlig valp som själv har svårt för att tagga ner. Det är vi, hans husse o matte som måste lära oss var hans gräns går, för att lugna ner honom.  Jag tror så här i efterhand, att om vi inte fått med nåt omdöme från Mia, så hade vi nog uppfattat det hela fel och gjort precis tvärtom. Tänkt att oj, här behöver han leka av sig, för att han ska få må bra, så jag tror att vi hade kört på och då hade det ju inte blivit bra i slutänden. Så summa summarum så funkar allt mycket bra. Vi fortsätter där ni avslutade, med träning av rumsrenhet, åka bil, klippa klor, mm mm. Dom är snabblärda dom här små liven. Har redan lärt sig att sitta innan man får börja äta, gå ut, innan man får en godis osv. Sover hela nätterna i sin väska utan att kissa. Bara det tycker vi är helt, helt otroligt. Nu kämpar vi vidare med hans bitande i händer o fötter, som ju alla valpar gör, avleda, avleda, avleda.Så återigen, tack, tack, tack 
Nisse Ström, Stockholm - valpen Aston från Bonnies kull 2023
Hej på er! Bättre sent än aldrig men vi vill självklart också rekommendera Enhagen labradoodle. Saralynn och Johan har gjort ett enastående jobb med valparna som resulterat i trygga individer. Vår Aston är ett exempel på det. Nästa inte rädd för ngt utan har fått lära sig att saker som tex. låter och och ser ut på ett konstigt sett inte är farligt. Ni är fantastiska! Tack för att ni finns där. Kram från Eva, Nils och Aston