Enhagen Labradoodle


Platser föranmälan för valp i Sundea och Blaze kull:
1. Enhagen Labradoodle 
2. Enhagen Labradoodle
3. Fam Tano
4. Extern uppfödare
5. Vakant
6. Vakant

Till intresseanmälan för valp ur Sundea och Blaze kull>

ÄNTLIGEN!

Ett par år av väntan, planerande och längtan efter denna drömkombo!
Blaze, vår makalöst fina svarta ”Phantomkille”.  Blaze kom till oss från Canada våren 2023. Den 2 dygn långa resan inkl mellanlandningar och en stay-over i Tyskland klarade han galant. Blaze flyttade direkt in hos sin fodervärdsfamilj där han är familjens kelgris. Blaze tycker väldigt mycket om barn och är gärna med i leken. Blaze har en mycket god fysik och är väldigt sportig. Hans lugna och trevliga temprament tillsammans med hans otroligt fina pälsegenskaper är något vi är väldigt nöjda med. Under våren 2024 fick Blaze sin första kull om 10 galet fina och sociala valpar här hos oss och vi kunde inte vara mer nöjda med hans insats. De mest nöjda valpar vi någonsin haft i vår valplåda. Blaze ”imprint” på valparna sitter djupt. 

Sundae kom till oss från bergen i Oregon, USA och ut från transportburen klev vad jag brukar beskriva som vår redigaste och duktigaste hund. Vi brukar skoja om att, ifall Sundae hade varit ett barn så hade hon varit barnet som tog hem sina läxor OCH gjorde dom, barnet som var med i elevrådet och som bad klasskamraterna att vara tysta och hålla ordning ; ) Sundae är en hund som verkligen vill göra rätt för sig. 

Vi har här alltså 2 fantastiska hundar. Och om man avlar i syfte om att få fram en viss färg eller teckning, vilket vi i ärlighetens namn faktist gör med denna kombination så får man aldrig tappa fokuset på allt annat som är primärt när man väljer att para två individer och det är verkligen inga eftergifter eller tillkortakommanden här! Bägge har finfina höfter och armbågar, fina resultat på ögonlysningar och framförallt fina i tempramentet.

Det här blir valpar för dig som vill ha en riktigt mysig familjehund, en atletisk och sportig hund som uppskattar aktiviteter (löpturer, fjällvandringar, lydnad, sök, agility, nosework etc.) men som har en tydlig avknapp när det behövs. 

Färg: Dessa valpar förväntas enligt sina DNA-prover (kulör) och sannolikheten bli:
75% svarta valpar med ”phantomteckning” med hög sannolikhet för vita inslag 25% creme med stor sannolikhet för vita inslag. Men det skulle lika så gärna kunna bli 100% svarta phanthom eller 100% créme, för detta är ett genetiskt lotteri!

Samtliga valpar får svart nos. Du måste vara beredd på att ta emot både en svart phantomvalp eller en cremefärgad valp av bägge kön om du anmäler dig till denna kull! Färgen creme skulle kunna innebära även röda toner.

Bilder nedan på Blaze som valp samt Blaze tidigare valpar i kulörerna Creme. Ingen valp kommer att kunna bli en Chokladfärgad Phantom som Sundae då Blaze är dominant svart. 

Storlek: Vi uppskattar att storlekarna blir mellan 8-12 kilo. Men vi lämnar inga storleksgarantier. Blaze föräldrar är väldigt små (5-6 kilo) vilket skulle kunna hålla storleken nere något på en del valpar.  


Se fler bilder på Blaze>>

Se fler bilder på Sundea>>

Bilder 

Blaze som valp

Blaze pappa Moonlit Acres Loki från Puppy Patch Labradoodles

Nedan bild på Enzo och Sienna från Blaze senaste kull med Pine Lodge Belle.