Enhagen Labradoodle

Stella & Imse

Stella är som en livs levande nallebjörn och har alltid varit en riktigt rolig hund. Hon är smart och social. Stella ärvde sin mamma Belles fysik, livsglädje och starka kärlek till sin familj.  Stella kommer väl överens både med katter, höns och kaniner därhemma och hon ser alla som sina vänner och sin lilla flock. Det tog Stella flera månader att övertyga katten Findus att de skulle bli vänner men Stella hade rätt och numera är de ett riktigt radarpar.

Imse har jag haft span på ända sedan Mia på Smedstorpet fick Imse och hans syskon i en riktigt spektakulär kull! Färgerna i den kullen var gudomliga i allt från creme till den mörkaste choklad och Imse fick en vacker päls med en teckning som kallas för ”Tuxedo”. dvs ett stort vitt bröst. Bilder nedan på Imse och hans syskon som valpar. Bildlänkar: Smedstorpets Labradoodle.

Så här säger Mia på Smedstorpet om Imse: " Jag menar titta på honom visst är han makalöst vacker?? Dessutom har han ett fantastiskt temperament. Han är otroligt anpassningar och tar sig an nya miljöer på ett lugnt och självklart sätt, han följsam och vill gärna vara nära och mysa. Han var med på en av våra Öppet Hus dagar och gjorde fullkomlig succé, tog sig tid att hälsa och mysa med alla som vara här."


Färg: Enligt Stella och Imses DNA-tester och statistiken så blir ca: 50% av valparna choklad och 50% av valparna creme i denna kombination. Stora möjligheter till vita tecken/inslag. Samtliga valpar får brun nos. Men statistik är statistik och det blir vad det blir. För att anmäla dig till denna kull behöver du vara öppen för både creme och choklad. Creme kan även innebära röda toner. Kika på bilden nedan av Imse och hans syskon, den kullen täcker nära in på hela färgskalan. Vid intresseanmälan till denna kull behöver man vara okej med att det kommer bli olika färger och att det inte är möjligt att välja färg på sin valp, detsamma gäller för tik eller hane. Vi placerar valparna baserat på valpens temperament hos den familj där vi anser den kommer passa bäst in. Allt för er och valparnas skull.

Storlek: Både Stella och Imse väger kring 10-11 kg. Valparna kan hamna i spannet 8-12 men det finns inga storleksgarantier!

Förhoppningsvis blir denna parning av i sommaren 2024. Valparna flyttar då hem till sina familjer under hösten troligen september, men det här styr inte vi och det kan bli både tidigare eller senare. 

Platser föranmälan:
1. Enhagen Labradoodle
2. Fam Eklöf
3. Fam Kellner
4. Fam Höglund Palm
5. Fam Hjalmarsson
6. Öppen


Gör en intresseanmälan till Stella och Imses kull här>>


Se bilder på Stella här>>


Bilder på Imse och hans syskon .

Imse från Smedstorpet

Imse som valp

Imse och hans kullsyskon