Enhagen Labradoodle

Nu finns möjlighet att tinga en valp från Belle & Blaze kull!

LÄS MER OM ATT TINGA VALP HÄR

Våra Australian Labradoodles

Här presenterar vi våra avelshundar.

Pine Lodge Belle

"Girls just wanna have fun!" Det stämmer bra på vår Belle. En underbar hund med stor aptit för både mat och bus. Belle springer fort som vinden, hon älskar långa promenader i skogen. Belle har en egen samling av mössor och strumpor som hon gärna sover med eller erbjuder till sina gäster. En fantastisk och intelligent fyrfota vän helt enkelt.

Belle bor tillsammans med sin "Gramma & Grampa", d.v.s. Saralynns föräldrar.

Reg.nr. WALA00019622
DOB: 07/23/2019
Vikt: 11 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Belle>> 

Belles häslotester>>

Belles valpkullar 2022>>

Belles valpkull 2023>>

Pine Lodge Bonnie

Kan man bli sötare än Bonnie? Hon är ett fluffigt litet yrväder som älskar att gosa. Bonnie är en sportig tjej som älskar familjeaktiviteter som båttur på Mälaren eller utflykt till skogen. På kvällen vill hon helst mysa med hela familjen framför teven.

Bonnie fick sin första valpkull i januari 2023 och det var kanske bland de sötaste valpar man kan tänka sig, kika på länken nedan och avgör själv!

Reg.nr. WALA00019638
DOB: 07/30/2019
Vikt: 8 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Bonnie>>

Bonnies häslotester>>

Bonnies valpkull 2023

Enhagens Zara

Lilla Zara, vår minsta lilla tjej! Zara bor tillsammans med sin fodervärdsfamilj i Strömsholm där hon spenderar sina dagar tillsammans med sin matte Anna-Clara i stallet eller på resande fot runtom på internationella hopptävlingsarenor, ibland hänger hon med sin husse Pär på golfbanan. Zara har även en "brorsa" som heter Srixon som hon busar runt med.

Zara är i storleken mini och har en luftig, mjuk och fin päls i en väldigt ljus och härlig nyans. Zara är en modig och framåt tjej och precis en sådan trevlig och mysig hund som många drömmer om!

Zara är klar med alla sina hälsotester med gott resultat.

Fler bilder på Zara>>

Zaras hälsotester>>

DOB: 19/02/2022
Reg.nr. WALA00082421
Vikt: 8 kg
Storlek: Mini

Enhagens Stella

Stella bor tillsammans med sin fodervärdsfamilj på landet utanför Västerås. Stella har ett antal höns och en katt som heter Findus. Stella älskar andra hundar och tycker att det är toppen när någon vill leka med henne en stund. Stellas päls är i en ”café latte” liknande kulör och hennes nos är chokladbrun. Stellas ögon är en ljusare grön/brun färg och hon är vansinnigt ”fotogenisk” kolla i hennes album nedan så förstår du vad vi menar : )

Stella är klar med alla sina hälsotester med fina resultat.

Fler bilder på Stella>>

Stellas hälsotester>>

DOB: 19/02/2022
Reg.nr. WALA00082422
Vikt: 11 kg
Storlek: Mini


Pine Lodge Sundae

Drömmen om en Chocolate Sundae blev sann. Den färgteckningen som Sundae har heter "Chocolate Phantom" och är en förhållandevis ovanlig färg på Australian Labradoodles och dessutom hade hon vid sina preliminära hälsotester DRÖMRESULTAT på sina höfter, d.v.s. Excellent som är som det översta toppskiktet på en A-höft (USA har flera graderingar än Sverige), och vid så ung ålder är detta resultat anmärkningsvärt! Så det var ju som att hitta guldet vid regnbågens slut när vi fick möjligheten att köpa Sundae från Pine Lodge Labradoodles i Oregon, USA. 

Reg.nr. WALA00085268
DOB: 15/09/2022
Vikt: 9 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Sundea>> 

Sundaes häslotester>>

Puppy Patch Blaze II

Blaze, our Canadian Boy.

Blaze kom till oss från den kanadensiska uppfödaren Puppy Patch Labradoodles. Jag brukar lite halvt på skoj men med stor underton av allvar säga att vi slösade väldigt mycket tur på Blaze för han är allt du kan önska dig av en kille. Han är fin med andra hundar, snäll och följsam. Han tycker om katter och barn. Han är helt enkelt UNDERBAR och dessutom har han de tydligaste "phanthom-markeringarna" som jag någonsin sett.. I'm in heaven!

Blaze samäger vi med Inkas Australian Labradoodles. 

Reg.nr. WALA00085843
DOB: 18/08/2022
Vikt: ca: 9-10 kg vid vuxen ålder
Storlek: Mini

Fler bilder på Blaze>>

Blazes häslotester>>

Enhagens Daisy

Lilla Daisy.

Daisy var ungefär 3 veckor när vi verkligen förstod att vi hade något speciellt där i valplådan.. Hon glittrade något alldeles extra med sitt diamantformade lilla huvud, perfekta små öronlappar och ögon som på ett sagoväsen.. dessutom var hon kavat och modig redan från start. Alla älskar Daisy.

Vi får se vilken färg Daisy blir, hon föddes creme men börjar gått det rödare hållet..

När Daisy blir 1 år så kommer vi att påbörja alla hennes hälsotester för att avgöra om hon har kvaliteterna att bli en avelstik.

DOB: 24/01/2023
Reg.nr. WALA00093443
Vikt: Troligtvis kring 7 kg i vuxen ålder
Storlek: Mini

Fler bilder på Daisy>>


Enhagens Iris

Iris bor tillsammans med sin "brorsa" Blaze hos sin fodervärdsfamilj på Tidö-Lindö utanför Västerås. 

Iris är en liten kopia av sin mamma Bonnie. Den finaste röda färgen med en liten brun nos. Precis som sin mamma Bonnie så tittar hon en i ögonen och säger "Ruff Ruff" när hon vill någonting. 

Iris är en avslappnad och fin tjej. Redan som valp kan hon njuta av att ligga själv och ta sig en liten lur utan att bekymra sig nämnvärt vad alla andra gör. En cool tjej!

DOB: 24/01/2023
Reg.nr. WALA00093444
Vikt: 9 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Iris >>