Enhagen Labradoodle

Våra Australian Labradoodles

Här presenterar vi våra avelshundar. Vi börjar med tikarna längst upp, hanar i mitten och våra pensionerade stjärnor längst ned.


Avelstikar

Pine Lodge Belle

"Girls just wanna have fun!" Det stämmer bra på vår Belle. En underbar hund med stor aptit för både mat och bus. Belle springer fort som vinden, hon älskar långa promenader i skogen. Belle har en egen samling av mössor och strumpor som hon gärna sover med eller erbjuder till sina gäster. En fantastisk och intelligent fyrfota vän helt enkelt.

Belle bor tillsammans med sin "Gramma & Grampa", d.v.s. Saralynns föräldrar.

Reg.nr. WALA00019622
DOB: 07/23/2019
Vikt: 11 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Belle>> 

Belles häslotester>>

Belles valpkullar 2022>>

Belles valpkull 2023>>

Enhagens Stella

Stella bor tillsammans med sin fodervärdsfamilj på landet utanför Västerås. Stella har ett antal höns och en katt som heter Findus. Stella älskar andra hundar och tycker att det är toppen när någon vill leka med henne en stund. Stellas päls är i en ”café latte” liknande kulör och hennes nos är chokladbrun. Stellas ögon är en ljusare grön/brun färg och hon är vansinnigt ”fotogenisk” kolla i hennes album nedan så förstår du vad vi menar : )

Stella är klar med alla sina hälsotester med fina resultat.

Fler bilder på Stella>>

Stellas hälsotester>>

DOB: 19/02/2022
Reg.nr. WALA00082422
Vikt: 11 kg
Storlek: Mini

Enhagens Zara

Lilla Zara, vår minsta lilla tjej! Zara bor tillsammans med sin fodervärdsfamilj i Strömsholm där hon spenderar sina dagar tillsammans med sin matte Anna-Clara i stallet eller på resande fot runtom på internationella hopptävlingsarenor, ibland hänger hon med sin husse Pär på golfbanan. Zara har även en "brorsa" som heter Srixon som hon busar runt med.

Zara är i storleken mini och har en luftig, mjuk och fin päls i en väldigt ljus och härlig nyans. Zara är en modig och framåt tjej och precis en sådan trevlig och mysig hund som många drömmer om!

Zara är klar med alla sina hälsotester med gott resultat.

Fler bilder på Zara>>

Zaras hälsotester>>

DOB: 19/02/2022
Reg.nr. WALA00082421
Vikt: 8 kg
Storlek: Mini

Pine Lodge Sundae

Drömmen om en Chocolate Sundae blev sann. Den färgteckningen som Sundae har heter "Chocolate Phantom" och är en förhållandevis ovanlig färg på Australian Labradoodles och dessutom hade hon vid sina preliminära hälsotester DRÖMRESULTAT på sina höfter, d.v.s. Excellent som är som det översta toppskiktet på en A-höft (USA har flera graderingar än Sverige), och vid så ung ålder är detta resultat anmärkningsvärt! Så det var ju som att hitta guldet vid regnbågens slut när vi fick möjligheten att köpa Sundae från Pine Lodge Labradoodles i Oregon, USA. 

Reg.nr. WALA00085268
DOB: 15/09/2022
Vikt: 9 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Sundae>> 

Sundaes hälsotester>>

Enhagens Iris

Iris bor tillsammans med sin "brorsa" Blaze hos sin fodervärdsfamilj på Tidö-Lindö utanför Västerås. 

Iris är en liten kopia av sin mamma Bonnie. Den finaste röda färgen med en liten brun nos. Precis som sin mamma Bonnie så tittar hon en i ögonen och säger "Ruff Ruff" när hon vill någonting. 

Iris är en avslappnad och fin tjej. Redan som valp kan hon njuta av att ligga själv och ta sig en liten lur utan att bekymra sig nämnvärt vad alla andra gör. En cool tjej!

DOB: 24/01/2023
Reg.nr. WALA00093444
Vikt: 9 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Iris >>

Iris hälsotester>>

Enhagens Daisy

Lilla Daisy.

Daisy var ungefär 3 veckor när vi verkligen förstod att vi hade något speciellt där i valplådan.. Hon glittrade något alldeles extra med sitt diamantformade lilla huvud, perfekta små öronlappar och ögon som på ett sagoväsen.. dessutom var hon kavat och modig redan från start. Alla älskar Daisy.

Vi får se vilken färg Daisy blir, hon föddes creme men börjar gått det rödare hållet..

När Daisy blir 1 år så kommer vi att påbörja alla hennes hälsotester för att avgöra om hon har kvaliteterna att bli en avelstik.

DOB: 24/01/2023
Reg.nr. WALA00093443
Vikt: Troligtvis kring 7 kg i vuxen ålder
Storlek: Mini

Fler bilder på Daisy>>

Daisys hälsotester>>

Enhagens Sienna

Sienna hade finfina resultat på sitt tempramentstest som utfördes när hon var 7 veckor.

” Sienna är mjuk, lättsam, har fina energier och god självkänsla. Sienna är smart och är inte känslig för syn och ljudintryck, hon blir inte ängslig. Hon är hunden som tittar efter sin ledare, ställer frågan (ska vi gå vidare) och kollar efter direktiv.”

Sienna bor hos sin fodervärdsfamilj i Tullinge, söder om Stockholm. I framtiden hoppas hennes matte Michaela att kunna utbilda Sienna till Social tjänstehund. Sienna har en storasyster som heter Greta som är en Cavalier Kings Charles Spaniel, Greta är i full gång med sin utbildning. Vilken ynnest att få ha så fina fodervärdsfamiljer!

Om Sienna klarar alla sina hälsotester och utvecklas positivt så kan hon bli en del av vårat avelsprogram tidigast 2026.

DOB: 23/01/2024
Storlek: Mini

Enhagens Zoe

En så makalöst vacker tjej! Förutom att Zoe är galet fin så är hon dessutom smart och framåt. Zoe fick ofta komma ut ur valphagen på lite extra umgänge, för hon längtade verkligen till ett liv utanför valphagen. Nyfiken och orädd är kvaliteter vi tittar efter när vi väljer ut framtida avelsämnen och här hade vi turen att få hela paketet med både personlighet och utseende i en enda hund!

Zoe bor tillsammans med sin fodervärdsfamilj i Örebro och blir så fint omhändertagen. Just nu lever hon ett helt vanligt hundliv och kommer så att göra under närmaste åren. 

Om Zoe klarar alla sina hälsotester och utvecklas positivt så kan hon bli en del av vårat avelsprogram tidigast 2026.

DOB: 23/01/2024
Storlek: Mini


Enhagens Jamie

Jamie utmärkte sig i valplådan från dag 1. Hon var störst i valplådan och hungrigast av alla sina syskon. Jamie hade bra resultat på sitt temperamentstest vid 7 veckor och testledaren sa ”Den här behåller du va?”. 

Jamie bor tillsammans med sitt halvsyskon Lily uppe i Skellefteå. Lily är ett år äldre än Jamie och bägge är valpar efter vår fina Bonnie. Jamie njuter av sitt nya liv i Norrland, hon är glad i sin syster och sin stora familj där det erbjuds mycket uppmärksamhet och kärlek. Vi var så glada när Fam. Nilsson ville bli fodervärd till Jamie eftersom vi vet att Lily har ett toppenliv och att de är en riktigt fin familj. 

Om Jamie klarar alla sina hälsotester och utvecklas positivt så kan hon bli en del av vårat avelsprogram tidigast 2026.

DOB: 09/02/2024
Storlek: Mini

Avelshanar

Puppy Patch Blaze II

Blaze, our Canadian Boy. 

Blaze kom till oss från den kanadensiska uppfödaren Puppy Patch Labradoodles. Jag brukar lite halvt på skoj men med stor underton av allvar säga att vi slösade väldigt mycket tur på Blaze för han är allt du kan önska dig av en kille. Han är fin med andra hundar, snäll och följsam. Han tycker om katter och barn. Han är helt enkelt UNDERBAR och dessutom har han de tydligaste "phanthom-markeringarna" som jag någonsin sett.. I'm in heaven!

Blaze samäger vi med Inkas Australian Labradoodles. 

Reg.nr. WALA00085843
DOB: 18/08/2022
Vikt: ca: 9-10 kg vid vuxen ålder
Storlek: Mini

Fler bilder på Blaze>>

Blazes häslotester>>

Sols Georgeus George

George kom till oss från Sols Labradoodle i Skåne och han är så galet söt med sina fina färger och sin vita teckning! 

George är en social och mysig kille, intresserar sig i både människor och hundar och det är väldigt viktiga egenskaper när man ska bli en avelshane! 

George bor tillsammans med sin fodervärdsfamilj här i Västerås och är helt klart familjens mittpunkt, han var så älskad redan från första stund. 

Om George klarar alla sina hälsotester och utvecklas positivt så kan han bli en del av vårat avelsprogram tidigast våren 2025.

DOB: 27/01/2024
Storlek: Mini

Våra pensionerade stjärnor

Pine Lodge Bonnie

Kan man bli sötare än Bonnie? Hon är ett fluffigt litet yrväder som älskar att gosa. Bonnie är en sportig tjej som älskar familjeaktiviteter som båttur på Mälaren eller utflykt till skogen. 
På kvällen vill hon helst mysa med hela familjen framför teven.

Bonnie fick sin första valpkull i januari 2023 och det var kanske bland de sötaste
valpar man kan tänka sig, kika på länken nedan och avgör själv. Sin andra kull fick hon
i februari 2024 och även denna kull blev många valpar, hela 9 st.
Bonnie har nu gjort sitt som avelstik och har fått gå i pension. 

Reg.nr. WALA00019638
DOB: 07/30/2019
Vikt: 8 kg
Storlek: Mini

Fler bilder på Bonnie>> 

Bonnies häslotester>>

Bonnies valpkull 2023

Bonnies valpkull 2024>>