Enhagen Labradoodle

Bonnie & Romeos "Tartan Tail´`s"


Platser föranmälan för valp i Bonnie och Romeos kull:
1. Enhagen Labradoodle fodervärd Fam Lagergren 
2. Enhagen Labradoodle
3. Fam Kuylenstierna 
4. Fam Öhgren
5. Fam Parback
6. Fam Hedin
7. Fam Ryding
8. Fam Ahlgren
9. Fam Alm


Bonnie är en av våra egna "hemmahundar" och även sin pappas nummer #1 prinsessa!

Bonnie kom till oss från USA när hon var 5 månader och var bland det gulligaste man kunde tänka sig. När vi får besök av presumtiva valpfamiljer så tar Bonnie hand om införsäljningen så att säga.. Hon välkomnar allt och alla med pussar och gos för att sedan slänga sig på rygg så att folk kan få klappa hennes mage.. Sen lägger hon sig fint bland sina kompisar och de flesta reflekterar då över hur Bonnie och hennes kompisar har så lätt att växla ner sin energi.

Bonnie är en väldigt social hund, hon tycker om stora fester och tillställningar och sitter gärna på första parkett på nyårsafton och tittar ut över den raketfyllda himlen. Sommaren spenderar hon helst till sjös i båten eftersom det innebär att vi alla är tillsammans och väldigt nära! Bonnie har haft en kull valpar tidigare och det var ett gäng galet fina, modiga och sociala valpar som flyttade hem till sina familjer.

Denna gång har vi styrt kosan mot Belgien för att hitta den perfekta killen för Bonnie! Vi är en förhållandevis "ung" uppfödare och det är av allra största vikt att vi väljer hanar med omsorg då vi vill lägga en solid grund för vår framtida avel. Romeo har resultat "Excellent" på sina höfter och det är att motsvarande det absoluta toppskiktet på en A-höft, och dessutom har han väldigt fina avkommor. Att det är typ 320 mils resa t.o.r. fick vi bara tugga i oss.

 Så här säger Romeo´s uppfödare:

Efter år av letande kunde vi äntligen välkomna vår första hane Romeo. Vår stiliga Romeo kommer från Lomond Hill´s i Scottland. Romeo är så tillgiven, söt, entusiastisk, öppen och glad av naturen. Romeo smälter verkligen hjärtan och är en fantastisk karaktär.. Romeo har en röd helvågig fleecepäls med vita tecken. Hans fysik är robust och kraftfull. Romeo kommer från mycket fina linjer av Amerikanska och Engelska blodlinjer.

 Vad vi hoppas på med denna kombination är valpar med  en god fysik och hälsa med sina föräldrars sociala skills! Vad man kan säga kännetecknat Bonnies tidigare valpar är att de är orädda och väldigt sociala. Det här blir valpar för dig som uppskattar en riktig "myshund" en hund som vill vara med och som uppskattar sin familj och blir extra glad om de blir klappade på magen.

Valet av kullnamnet "Tartan Tails" hedrar pappa Romeos Skottska bakgrund.


Se Bonnies tidigare valpkull 2023 >>  

Se fler bilder på Bonnie>>


Bilder på hanen Lomondhills Bib 'N Tucker at Animosas Australian Labradoodle's