Enhagen Labradoodle

Belle och Blaze kull föddes 2024-01-23 och de fick hela 10 st fina små valpar.
Sex tikar och fyra hanar.

Här hittar du foton på valparna tagna när de var 6 dagar gamla >


Det här blir en riktigt ”sportig” kombo!

Belle är vår absolut snabbaste och smidigaste hund vilket hennes tidigare valpar verkat ha ärvt i rakt nedstigande led! Hon accelererar som att hon skulle haft dubbla v8:or. Som exempel på Belles goda fysik så brukar jag berätta att hon kvällen innan sin senaste valpning flög fram som ett rådjur 😅.

Belle håller sin familj högt och husse och matte är väldigt viktiga personer. När någon har varit borta och kommer hem så springer Belle raskt iväg för att hämta något väldigt fint (ofta en strumpa) för att fira vederbörandes hemkomst.

Blaze kom till oss från Canada förra våren. Den 2 dygn långa resan inkl mellanlandningar och en stay-over i Tyskland klarade han galant. Blaze flyttade direkt in hos sin fodervärdsfamilj där han är familjens kelgris. Blaze tycker väldigt mycket om barn och är gärna med i leken. 
Precis som Belle så har Blaze en galet bra fysik och är väldigt sportig. Hans lugna och trevliga temprament tillsammans med hans otroligt fina pälsegenskaper är något vi är väldigt nöjda med. Höft/armbågar/knä-röntgen gick strålande för Blaze!Se Belles tidigare valpkull 2023 >>  
(Bilder nedan)

Se fler bilder på Blaze>>

Se fler bilder på Belle>>


Bilder på Belles tidigare valpar nedan. Se även bilder på Blaze pappa längst ned.


Blaze pappa Moonlit Acres Loki från Puppy Patch Labradoodles